Beste leden en ouders van leden van Side-Out,  

Vorige week heeft er een extra brainstormvergadering plaats gevonden, omdat de afgelopen maanden steeds duidelijker werd dat het tekort aan vrijwilligers toenam. Dit is zeker vaker genoemd, maar helaas zien we hierin weinig verandering. 

Op dit moment zijn we een gezonde vereniging dat, ondanks het tekort aan vrijwilligers, een knap seizoen heeft gedraaid en waar zeker sportieve hoogtepunten zijn geweest. Maar er is zoveel meer te doen en te regelen dan alleen de uitvoer van dit prachtige spelletje.  

Om de vereniging draaiende te houden en de communicatie hierbij te verbeteren werd duidelijk dat er nogal wat taken zijn, waarvoor momenteel vacatures zijn.  

Tijdens deze vergadering is besproken wat de vereniging minimaal nodig heeft om te kunnen blijven draaien en gelukkig dienden de eerste vrijwilligers zich aan. Zo lijken de vacatures voor penningmeester en ledenadministratie ingevuld te worden en ook zijn er twee leden bereid om de communicatie binnen de club onder de loep te nemen en van daar uit te verbeteren. 

Er zijn helaas ook nog veel vacatures zoals: nieuwe voorzitter (per oktober), secretaris, algemeen bestuurslid, tc-leden (technische commissie), trainers, leden voor de sponsorcommissie, ervaren leden die kunnen dienen als vraagbaak etc. In de bijlage vind je een overzicht waar we nog vrijwilligers nodig hebben. 

Daarom verzoeken we met klem ALLE leden en ouders van jeugdspelers om  

donderdag 28 juni om 20:00 uur aanwezig te zijn in de kantine. 

Zo kunnen we samen nadenken en afspraken maken over komend seizoen om tijdens de vergadering samen de openstaande functies in te vullen. Zo kunnen we het nieuwe seizoen positief en met frisse moed van start. We willen allemaal graag een potje volleyballen, maar we moeten er wel SAMEN voor zorgen dat de voorwaarden om te kunnen trainen en spelen ook geregeld zijn. SAMEN voor een gezellige en gezonde vereniging! 

Wanneer je aanwezigheid echt niet haalbaar is, verwachten we een afmelding per mail:  gerhardschippers@gmail.com 

Daarbij kun je ook jouw talenten vermelden en ook via deze weg aangeven welke taken wellicht iets voor jou zijn voor komend seizoen. 

Met sportieve groet, 

Side-Out 

 

Benodigde vrijwilligers 

 • TC 
  • Voorzitter 
  • Lid voor de meisjes a 
  • Lid voor de C jeugd 
 • Ledenadministratie 
 • Bestuur 
  • Voorzitter 
  • Algemeen bestuurslid 
  • Secretaris 
 • Sponsorcommissie 
  • Sponsor administratie 
  • Extra lid 
 • Materiaal beheer 
 • AC 
  • Extra leden 
 • Oude vraagbakken/commissie coachen +- 4 stuks 
 • Communicatie 
  • AVG privacywet 
  • Mailinglist beheer 
 • Trainers 
  • Mix C 
  • Meisjes C (Extra persoon) 
  • Meisjes A (Tweede trainer) 
 • Neutrale scheidsrechters