Zaterdag 20 oktober 2018 de tweede thuiswedstrijd.
De jongens van Innofique/S.V.I HS 1 kwamen op bezoek, wat de vorige wedstrijd overduidelijk won van Krathos en dacht bij ons punten te komen ophalen.

We begonnen de wedstrijd gelijk sterk waardoor we gelijk op gingen tot in het midden van deze set. Voor Side-Out was er wel een achterstand van 17-20. Dit konden we terugpakken tot 20-20, maar de thuisploeg kon het verschil niet maken. Uiteindelijk is de eindstand 23-25 geworden voor S.V.I.

Tweede set begonnen wij wat minder sterk, S.V.I begon met serveren en pakte gelijk een voorsprong van 0-4. Eric Rutgers begon met serveren en serveert 9 punten op rij.
S.V.I begon te serveren en pakte hem snel weer op. Alleen konden zij de voorsprong niet meer inhalen. Toch een mooie eindstand 25-22 voor Side-Out.

Gelijk weer focus op de derde set we begonnen goed met deze set en wij bleven op voorsprong tot 20-15. Er werd gewisseld bij S.V.I en begonnen met serveren na wat slordige pases en aanvals fouten was de stand 20-24. Uiteindelijk 22-25 geworden voor S.V.I

Vierde set gelijk weer met volle bak erin. We beginnen deze set weer sterk en bleven deze set gelijk oplopen maar wel met 1 of 2 punten voorsprong. Na wat fouten staat het 22-22 wij serveren en vechten voor elke bal en is de eindstand van deze set 25-22 geworden voor Side-Out.

Set standen 2-2 een vijfde set

Wij gaan weer door waar wij gebleven zijn volle bak er weer in het ging weer gelijk op in de laatste set. Tot 11-10 toen liep het niet lekker meer bij S.V.I. Een gele kaart voor de coach van S.V.I. Ze begonnen fouten te maken wij hadden een bult kabaal en ze waren uit hun concentratie met een voordeel van Side-Out. Eindstand 15-13 voor Side-Out.

Banzo/Side-Out HS1 – Innofique/S.V.I HS1 eindstand 3-2
Het publiek super bedankt voor het aanmoedigen en natuurlijk de jongens van jongens B bedankt voor het trommelen💪🏻.

Aankomende week is er geen wedstijd op het programma. Zaterdag 3 November reizen wij af naar IJsselmuiden
om een potje te spelen tegen Set up / IJsselmuiden.