Na een voorbereiding van taart eten en hard trainen mocht BANZO/Side-Out dames 1 aantreden in zaal 5 (niet zaal 3) in Lemelerveld. Onze libero werd elders verwacht.

Na een goede inspeelmix (Let it go…) begon onze wedstrijd. We begonnen sterk, een goede serve-serie van Irena maakte dat we op een mooie voorsprong kwamen. Toch werd het nog spannend door wat slordige foutjes. Uiteindelijk hebben we de set op het nippertje met 26-24 gewonnen.

De tweede en derde set gingen gepaard met ups en downs. Desondanks hadden we de overhand en wonnen we beide sets (25-22 en 25-20).

De vierde set begon met een compleet nieuwe tactiek. Er stonden drie nieuwe speelsters in waardoor het soms onwennig was. Halverwege de set werd er wat gewisseld, er kwamen wat geroutineerde spelers terug in het veld. Hierdoor zijn we goed teruggekomen in de set en werd er weer echt gevochten voor elk punt! Na vier matchpoints hebben we toch de laatste set verloren, met een stand van 28-30!

Deze week gaan we weer vol goede moed trainen. Op zaterdag 10 november spelen we thuis tegen Dalen dames 2. We nodigen jullie allemaal uit om te komen kijken, de wedstrijd begint om 16:00.