Zaterdagavond mochten de mannen van heren 1 aantreden tegen set-up IJsselmuiden. In een volgepakte sporthal begonnen de heren vol overtuiging aan de wedstrijd. Helaas hadden onze heren niet de beschikking over de gehele selectie zo waren Tom en Stijn deze wedstrijd niet inzetbaar. Wel deden de 2 ‘Toppers’ Gertjan en Martin mee.

De eerste set was een slecht begin vanaf onze kant. Set-up maakte weinig fouten en daarmee trokken zij de set naar hun toe.

In de tweede set was het nog steeds niet helemaal het niveau waar de trainer Nico huisman het wilde hebben. Maar langzamerhand kwam het goede spel van de vorige wedstrijd terug. Maar omdat de achterstand al te groot was. Kon ook deze set niet meer omgedraaid worden.

In de derde set begonnen de mannen van BANZO/Side-Out wel goed en hielden dit ook de gehele set vast. Het niveau van de derde set wat zeker goed spel was. Was ook in de vierde set te bewonderen. Deze set was dus ook voor de mannen van BANZO/Side-Out.

In de vijfde set ging het gelijk op. Tot bij de wissel van 6-8 voor set-up. Het publiek bij set-up ging achter ze staan en met die energie waren zij in de laatste set sterker.

Volgende week spelen wij weer thuis onze wedstrijd om half 7. U komt ons toch ook aanmoedigen? Laten we het er komende zaterdag een groot win feest van maken!