Donderdagavond startte ons heren 2 de thuisspeelronde van dit weekend met een 3-2 winst! Daarmee staan ze in hun debuutseizoen, in de 3e divisie, op een keurige 4e plek.

Vandaag mogen onze andere teams aantreden in eigen huis. Enkele teams hebben al een paar mooie overwinningen geboekt, waaronder heren 1 en het verjongde dames 1 onder leiding van trainer/coach Herman Dasselaar. Helaas wachten ook enkele teams op hun eerste overwinning, waarbij ze er voor zullen gaan om hun losing streak vandaag te beëindigen.

Jongens B zal als enige team, onder leiding van coaches Rene Meier en Rob Mecklenfeld, een uitwedstrijd spelen. Bij de jongens verbeterd het spel zich met de week. Gaan ze zichzelf belonen met een mooie overwinning? Het is de fanatieke en leergierige jongens en zeer betrokken begeleiding gegund.

Succes en veel plezier allemaal!

Sowieso een gezellig en sportief weekend voor de boeg!

We verwelkomen jullie vandaag graag in sporthal ‘t Noorderslag.