BANZO/Side-Out Dames 1 vertrok vandaag (17 november) naar Wythmen voor een mooie pot volleybal! Het zou een moeilijke pot worden aangezien we onze Esmé aka Esmeralda moesten missen i.v.m. vakantie verplichtingen, zij kon geen Bal(i) slaan…

Na een toeristische route, kwamen we op onze bestemming aan. Herman daarentegen heeft enige vertraging opgelopen omdat hij onderweg gevraagd werd Sinterklas te spelen bij de intocht in Dalfsen. Na een ‘lekkere’ bak koffie in de (voetbal)sportkantine betraden we het veld. Door de muzikale ondersteuning tijdens de warming-up in combinatie met het pittoreske gymzaaltje, waanden we ons in de jaren 80/90! We hebben ons lekker warm gezongen, uhh gespeeld op 99 luftballons, Ellen, Ellen, who the f*ck is Ellen, Spice Girls en nog meer gouwe ouwen. De sfeer zat er goed in en we hadden er zin in!

De eerste set sleepten we mening punt binnen met prikballen, 7 stuks achter elkaar wat een mooie voorsprong opleverde. Hierdoor kwam Wythmen niet in het spelletje. Deze set wonnen we met 25-20.

De tweede set wist Wythmen beter in de wedstrijd te komen en scoorden zij veel met de aanval door het midden. Deze set verloren we met 25-17.

In set drie herpakten we ons goed. Lynn Schippers ontpopte zich tot topscoorster van de wedstrijd! Elke bal die ze aanraakte belande bij de tegenstander op de vloer. Marielle Eggen bracht de passes gedurende de wedstrijd erg mooi bij onze spelverdeelsters waardoor ook de midspeelsters en onze Irena menig punt konden scoren. Het moest vanuit de tenen komen, maar Eveline Withaar heeft de set beslist met en stevige blokbal: 25-22.
De laatste set was ons doel om ze in de pan te hakken! Tessa Hollink had haar arm inmiddels ook warm en pompte de ballen bij de tegenstander op de vloer! Louise Hilberdink kwam op mening positie goed uit de verf (sorry Karel). Ze is op weg een echte allrounder te worden net als haar moeder.

In de vierde set begon de tegenstander fouten te maken, er ontstond een mooie voorsprong. Toch lieten we ze nog wat ruimte, waardoor we het nog een beetje spannend hebben gemaakt. Uiteindelijk weer winst: 25-22.

Hoppa 3-1, waarna ons overwinningslied weer mocht klinken! Hey hop…… op naar 24 november: thuis tegen Emmen D4. Tot dan en blijf daarna gezellig hangen bij de spelletjes avond van BANZO/Side-Out voor een mooi potje Poepie Knor!