Afgelopen weekend was de mogelijkheid voor volleybalvereniging BANZO/Side-Out om de eigenaar van Banzo en tevens hoofdsponsor, Marcel Kroon, te bedanken.

Banzo is een bedrijf dat recyclinginstallaties ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt. Het bedrijf is opgericht in 1947 te Groningen en tegenwoordig is Banzo gevestigd in Hoogeveen. Het opereert zowel landelijk als internationaal en levert moderne en complete installaties die steden en gebieden helpen om afval te verwerken en grondstoffen te creëren.

Naast het hoofdsponsorschap heeft Banzo ook het 2e herenteam volledig in het nieuw gestoken, waarbij de kleding geleverd is door Prins Sport te Hardenberg. Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste herenteam werd het 2e herenteam uitgenodigd voor een rondleiding bij Banzo in Hoogeveen.

Na deze interessante rondleiding ging de selectie samen met eigenaar Marcel Kroon naar sporthal ’t Noorderslag te Slagharen. Daar was men aanwezig bij de wedstrijd van heren 1, uitkomend in de landelijke 2e divisie, tegen de reserves van eredivisionist Zwolle. Het 1e herenteam wist deze mooie dag te bekronen met een duidelijke 3-1 overwinning, wat de dag extra glans gaf.

Met de bijdrage van Banzo is volleybalvereniging in staat om haar sportieve prestaties de komende jaren verder te verbeteren. Dit onder andere door het verder verbeteren van de jeugdopleiding, opleiden van trainers/coaches en organisatorisch optimaliseren van de vereniging. Dit zijn belangrijke zaken die met de bijdrage van Banzo gerealiseerd kunnen worden.

Voor meer informatie over Banzo verwijzen wij u graag door naar www.banzo.nl. Wilt u meer informatie over wat Side-Out voor u kan betekenen als ondernemer en vice versa dan bent u van harte uitgenodigd om te mailen naar sponsoring@side-out.nl.