Zaterdag 24 November moest Banzo/Side-Out dames 1 er toch echt aan geloven. Het jonge team uit Emmen kwam op ons pad. Wederom was Esmé (Esmeralda) wegens vakantieverplichtingen afwezig.

Met inspelen was er een goede sfeer en een lekkere beat. Toen klonk de fluit en begon de wedstrijd. De eerst set begon moeizaam. Konden de goede serve van de tegenstander niet pareren. deze set hebben we dus verloren met 25-19.

Halverwege de tweede set begonnen we eindelijk te volleyballen. Passes kwamen beter aan en de aanvalsters konden daardoor beter worden aangespeeld. Uiteindelijk hebben we toch verloren met 25-22.

Door goede serveseries kwamen we in notime op een flinke voorsprong. Emmen kwam niet meer onder de druk uit. Door een paar goede reddingen in het achterveld. Kon de spelverdeler de set-upps goed geven, en scoorde we met een paar tactische ballen veel punten.  setwinst 25-12.

de vierde set wouden we proberen ze onder druk te houden. De mannen uit het 1e en uit het 3e kwamen ons langs de kant aanmoedigen. Dit hielp ons wel, het stond 20-10. Emmen kwam aan serve. De sprongfloat van Emmen kregen we niet onder controle, daardoor een paar ketsers en verloren we 7 punten achter elkaar. Deze set hebben we toch gewonnen met 25-19.

De vijfde set probeerden we ons uiterste best te doen om de winst binnen te hengelen. na een paar eigen fouten in de pass en aanval. kregen we het moeilijk en kwam er een achterstand van 11-7. Jammer genoeg in het ons niet gelukt om deze achterstand om te buigen. uiteindelijk was het 11-15.

Na de wedstrijd was er groot feest in de sporthal. Geke Schippers was intussen al naar Apeldoorn gecruised om Alterno-sneek te vlaggen. Louise Hilberdink wilde na de wedstrijd nog even krachttraining doen en ging strobalen sjouwen. Lynn Schippers was van plan om met beachen in dalen wel winst te pakken. uiteindelijk is ze eerste geworden en ging ze terug naar de sporthal om ook even te feesten. Marielle Eggen, Tessa Hollink, Irena Snippe, Carola Jansen en Ellen Rouwenhorst hadden er al een paar spelletjes ‘who’s the dude’ opzitten en de nodige drankjes genuttigd. om 02:00 was het feestje ten einde gekomen. En ging iedereen lekker naar huis om de roes uit te slapen. Ondanks het verlies toch een leuke avond gehad.

Zaterdag 1 december spelen we thuis om 16:00 uur tegen Hake Tjoba uit klazinaveen. Alle support is welkom!