Vanaf morgen is het weer mogelijk voor de teams om hun kwaliteiten te tonen in eigen huis.

Onze allerkleinsten, de mini’s trappen in de ochtend af. Dit belooft net als voorgaande jaren weer een gezellige en sportieve ochtend te worden. Dit alles onder de bezielende leiding van ons Jongens B en Heren 1.

Helaas is heren 2 er gisteravond niet in geslaagd om de ongeslagen koploper uit Leeuwarden te verslaan. Morgen voor onze teams een kans om dit resultaat te verbeteren en hopelijk met veel winsten de dag af te sluiten. Heren 1 sluit om 18:30 uur de thuisspeeldag af tegen de nummer 2 van de ranglijst CSV uit Zwolle.

De jongens van B en ons 3e jongens/herenteam mogen uit spelen. Zij zullen in Emmen respectievelijk Hardenberg de BANZO/Side-Out eer hoog gaan houden!

Supporters en bezoekers zijn van harte welkom.

We zien jullie graag morgen en aan alle teams: veel plezier en succes gewenst!