Weer een thuiswedstrijd! Dit maal tegen de hekkensluiter Hake Tjoba uit Klazienaveen.
De voorbereiding op deze wedstrijd was nogal ongelukkig. Onze Tessa liep op de training donderdag helaas een blessure op. Het leek wel een trap van Amerigo tegen de kuit. Maar nee daar sprong haar achillespees! We wensen je veel beterschap teamie!

Tessa moeten we voorlopig dus missen, maar daar is redder Esmeralda weer! Terug met de stoomboot vanuit Bali.

Tjoba stond onderaan de lijst met maar 1 puntje. Dat wilden we natuurlijk graag zo houden, 4-0 moest het worden. We wisten dat het spelletje van onze kant moest komen en we alle zeilen bij moesten zetten om de druk er op te houden en niet te verslappen. De eerste set wonnen we met een nette 25-16.

In set twee  verslapten we. Te weinig werd er gescoord aan onze zijde. Slim spelen, gaten op zoeken en geplaatste ballen slaan hebben we niet genoeg laten zien. De set eindigde wel met 25-21 winst, maar minder overtuigend dan set 1.

Deze lijn werd helaas voorgezet in de derde set. De servedruk was niet best en we gaven Tjoba de kans in de wedstrijd te komen. Deze set verloren we met 20-25.

Wakker geschud door deze slechte set, zijn we beter aan de vierde set begonnen. We hebben deze gelukkig wel binnen weten te slepen. Mede dankzij een goede serve serie van Geke! Setstand: 25-22

We bedanken ons publiek voor de support, Dolf Scholten voor het fluiten en Yasmin, Manon en Britt voor het tellen!

Met 3-1 gewonnen, dus vier punten in ons sportschoentje.
We gaan ons nu focussen op de volgende wedstrijd. Eerst de pepernoten en chocoladeletters er weer af trainen.

Aanstaande zaterdag spelen we om 17:00 uur uit tegen C.S.V. D3 in Zwolle. De nummer 1 van de ranglijst! Ze hebben nog maar 4 puntjes laten liggen, misschien dat wij daar nog wat aan toe kunnen voegen 😉