Afgelopen zaterdag is Banzo/Side-Out dames 1 afgereisd naar het Deltion College in Zwolle. Na het zoeken van een juiste parkeerplaats. Lees: alles stond vol, de parkeergarage was gesloten.. Kwamen we in een kleine maar fijne kantine. Waar je trouwens voor 17 uur geen eten kon bestellen. Vanaf 17 uur wel patat en bitterballen maar een tosti echt niet. En dat is nu juist de tijd dat de wedstrijd zou gaan beginnen. Moesten we in de pauze van de wedstrijd maar even weer komen was het commentaar van de bardame.  Gelukkig hebben we na lang wachten en uiteindelijk nog een keer vragen (dankje El) wel koffie, thee en mierzoete chocomelk met slagroom gekregen met de welgemeende excuses. Dit zou een goede bodem moeten zijn voor de wedstrijd tegen de nummer 1 van onze competitie.

Onze tegenstanders hebben nog maar 4 punten laten liggen in de competitie en wij waren er gebrand op toch tenminste de prognose te halen. 3-1 of misschien wel meer?  De eerste 2 sets hebben we met 25-18 verloren. De ballen werden goed aangespeeld bij de spelverdeelster waardoor de midaanval goed kon worden benut. Helaas lukte het niet om uiteindelijk bij te blijven aan het einde van de 2 sets.

In de derde set merkten we dat de tegenstander wat meer fouten begon te maken. Hier hebben wij flink van geprofiteerd. Winst voor ons 23-25! Het enthousiast en actief blijven volleyballen, lukte deze set goed. Superblij! Met flink veel enthousiasme begonnen we dan ook aan de 4e set. We merkten dat CSV dames 3 een flinke knauw had gekregen na dit setverlies. Dus de kans zat erin om deze set ook te pakken. Maar helaas, CSV schakelde snel terug en wij kregen de ballen niet meer goed op de grond bij de tegenstander. 25-17 verlies. De eindstand is precies de prognose 3-1.

Aanstaande zaterdag spelen we de laatste wedstrijd van 2018. We spelen dan om 16.00 uur thuis tegen WIJHKO dames 1. Graag zien we u dan graag  in sporthal ’t Noorderslag in Slagharen!

Groetjes Banzo/Side-Out dames 1