Vanavond is het zover!

Het BANZO/Side-Out familie volleybaltoernooi staat op het punt van beginnen.

Vanaf 19:00 uur zullen 16 families onderling gaan uitmaken wie de best volleyballende familie van Slagharen, Lutten en omgeving is. De titelverdediger, de familie Lammers (foto), zal er alles aan doen om hun titel te prolongeren.

Het kan dit jaar weleens een zware opgave worden voor deze familie, want er zitten tegenstanders van formaat tussen. Naast het sportieve deel is het familie volleybaltoernooi vooral een toernooi van veel gezelligheid en plezier.

Vanaf 19:00 uur kunt u uiteraard ook terecht in ons gezellige sportcafé. Rianne en Tonnie Schrijver staan voor u klaar om u te voorzien van borreltjes en of hapjes, wel tegen een geringe vergoeding uiteraard.

Publiek is van harte welkom in sporthal ‘t Noorderslag. Graag tot vanavond.