Voor het eerst in haar geschiedenis levert volleybalvereniging BANZO/Side-Out een speler af aan Oranje. De 15-jarige heren 1 speler Stijn de Ruijter komt op dit moment met Oranje onder 17 (U17) uit op het 8-landen toernooi in Portugal.

 

 

 

 

 

 

 

Voor Stijn een prachtige beloning voor zijn enorme groei die hij doormaakt. Daarnaast is het natuurlijk een geweldige ervaring en voor de club prachtig dat een speler in een vertegenwoordigend team uit komt.

Met onder andere Stijn in Oranje U17 en het recent uitkomen van de jongens B-jeugd op het NK laat de club zien dat het investeren in jeugd en trainers zijn vruchten afwerpt. Dat ook de senioren teams hiervan profiteren blijkt wel uit het hoge jeugdgehalte binnen teams als heren 1, heren 3 en in de gehele dameslijn. Dit alles is natuurlijk mede mogelijk gemaakt door onze bekwame trainers/coaches, vrijwilligers en sponsoren.

Wij wensen vanaf hier Stijn heel veel plezier en succes op het 8-landen toernooi. Geniet ervan!