Na 3 zeer succesvolle jaren bij het eerste heren volleybalteam hebben de technische commissie en trainer/coach Nico Huisman de samenwerking verlengd. Ook in het seizoen 2019-2020 zal Nico Huisman (foto) de jonge en talentvolle eerste herenselectie onder zijn hoede houden. Hiermee wordt de prima samenwerking verder verstevigd en kan men de ingeslagen weg vervolgen.

 

 

 

 

 

 

 

Ondanks aanbiedingen van verschillende clubs was vanaf het begin de intentie bij zowel Nico als volleybalvereniging BANZO/Side-Out om te verlengen. Nico is niet alleen zeer betrokken als trainer/coach van het eerste herenteam maar ook bij de gehele vereniging.

Dit is geweldig nieuws voor de selectie, vereniging en voornamelijk de jongens/herenlijn. Nico Huisman, woonachtig in Assen, is er de afgelopen jaren in geslaagd om zowel het team als individuele spelers beter te maken. Als teamprestatie mag zeker genoemd worden dat men 2 jaar geleden is gepromoveerd naar de landelijke 2e divisie en daar tot op heden prima resultaten behaald. Zeker na het vorige seizoen was heren 1 aan een gezonde renovatie toe en deze renovatie verloopt tot op heden zeer voorspoedig. Een verder verjongde selectie die bij vlagen attractief volleybal speelt en mooie resultaten weet te boeken. De selectie ontwikkelt zich uitstekend en er is dit seizoen weer ruimte gecreëerd voor spelers uit de eigen gelederen en ambitieuze spelers van elders.

Op individueel niveau is natuurlijk het uitkomen van de 15-jarige Stijn de Ruijter in Oranje onder 17 een mooie beloning voor Stijn, het team, Nico en de inspanningen van de technische commissie. Tevens zijn er in de teams onder heren 1 een aantal (jeugd)spelers die zich langzamerhand aan het klaar stomen zijn voor het mogelijk in de toekomst uitkomen in de eerste herenselectie. Dit alles is een mooie beloning voor de inspanningen van de technische commissie, verschillende trainers/coaches, de selectie zelf en hoofdtrainer Nico Huisman.

Voor volgend seizoen is wederom de ruimte om nieuwe spelers in te passen, zij het uit de eigen gelederen, dan wel voor ambitieuze spelers uit de omgeving. Het eerste herenteam wil onder leiding van Nico Huisman het komende seizoen hun grenzen verder verleggen en zich verbeteren. Spelers die hier hun steentje aan bij willen dragen zijn van harte welkom om eens te proeven aan het trainen bij BANZO/Side-Out.

De selectie, Nico Huisman en de vereniging kijken met veel plezier en tevredenheid uit naar het seizoen 2019-2020. Maar voordat die gaat beginnen gaat de selectie uiteraard dit seizoen proberen af te sluiten op een mooie plaats op de huidige ranglijst. Deze reis wordt aanstaande zaterdag hervat uit bij de nr. 3, Veracles in Groningen.

Volgende week zaterdag, 26 januari, zijn de heren vanaf 18:30 uur weer te aanschouwen in de eigen sporthal. Dan zal de nummer 4 van de ranglijst, Madjoe uit Enkhuizen, de tegenstander zijn.

U bent allen van harte welkom om deze wedstrijden te bekijken en de heren te steunen.