Op zaterdag 19 januari moest BANZO/Side-Out dames 2 (foto) tegen de nummer zes van de competitie; Thriantha dames 2.

Door coach Gerhard Schippers werden Amanda Boertien, Milou Schlepers, onze bijna langste mid-speelster Larissa Arkes, Merel Schlepers, Dorothé Zomer en Marinka Elferink opgesteld.

We begonnen de wedstrijd niet heel goed, de tegenstander had een sterke service en bij ons kwam de pass niet bij de spelverdeler. Hierdoor kwamen we direct al op een 11-1 achterstand, dat was mooi kloot’n. Aan het eind van de set werden er meer rally’s gespeeld en kwamen we steeds beter terug maar helaas was dat niet genoeg waardoor we de set hebben verloren met 25-15.

Jenine Zomer kwam aan spel in de 2e set, door haar goede serve kwamen we direct al op een goede voorsprong in samenwerking met aardig wat goeie aanvallen. Met ons koor aan de kant van Esther Snippe, Milou Schlepers, Roos Lammers en de dochter van onze enige echte Gerhard Schippers hebben we deze set gewonnen met een mooie 19-25.

In de derde set begonnen we weer met een goede servicedruk. Met een paar echte knallers van Merel Schlepers en Dorothé Zomer kwamen we op een mooie voorsprong. Helaas zijn deze strijders niet gewend om te winnen waardoor er een behoorlijke druk op onze schouders kwam en we deze set helaas verspeelden met 26-24.

In de laatste set kwam dan eindelijk onze benjamin Roos Lammers in de beginopstelling. In het begin gingen we aardig gelijk op, helaas viel Amanda uit door een blessure en Esther vond het ook weer eens tijd om geblesseerd te zijn. Hierdoor moest een aanvalster op spelverdeling. Uiteindelijk hebben we de set verloren met 25-15. Hiermee was ons uitje in Schoonebeek afgelopen.

Volgende week spelen we thuis in `t Noorderslag tegen Coevorden, u bent allen welkom om onze strijders in actie te zien vanaf 14:30 uur.