Daar zijn we weer! Terug van weg geweest met ons eerste wedstrijd verslag van 2019 (niet onze eerste wedstrijd dit jaar, laten we het daar maar niet over hebben…)

Met zeven dames, was er geen discussie mogelijk over de opstelling.. iedereen t veld in met de libero en midjes om en om aan de kant met Tessa (zonder gipspootje)
Maar zeven dames? Ja, dat klopt. Irena en Eveline gingen liever naar de vrienden van Amstel de vrienden van Side-Out. Proost dames.

Oke dan nu over de wedstrijd.
Eerste setje ging stroef. We waren afwachtend, veel serve fouten. Geen goede communicatie waardoor ballen soms alle kanten opvlogen. Een matige set waarin we toch nog goed terug gekomen zijn: 26-24.
Deze stijgende lijn moeten we vast houden!

Set 2. Minder foutjes aan onze kant, maar nog niet met volle overtuiging. De serve ging over het algemeen beter, hier werd mee gescoord. Behalve dan die serve van Carola, waarbij de bal in het tussen net werd opgegooid (achter haar..) Ze kom zo het circus in; leek wel een jongleer-act (maar dan met 1 bal). Ondanks deze fout op dit cruciale moment toch nog deze set naar ons toe gesleept door een paar slimme ballen: 25-23.

Deze setwinst gaf ons een goede boost! Dit wilden we vast houden. De stijgende lijn werd doorgezet. Er werd druk gehouden op de tegenstander door de serve. 25-20.

Laatste set 25-22! De set werd netjes afgemaakt door Lynn: een tactische prikbal linksvoor binnen de 3m. Prachtpunt!

A.s. spelen we om 16.00 uur thuis tegen Vonk Coevorden dames 2. Tot dan!