De mannen van BANZO/Side-Out 3 zijn er niet in geslaagd om de goede resultaten van eind 2018 door te zetten in 2019.

In een niet bijster hoogstaande pot volleybal werd er in eigen huis met 2-3 verloren van het Oudleusense vlaggenschip Ouvol heren 1.

Hiermee startten de heren het nieuwe jaar nogal flauw. Flauw was letterlijk en figuurlijk het woord wat de hele pot prima weergaf. Zowel heren 3 als de tegenstander lieten een flauwe vertoning zien waarbij het normaliter trouwe publiek ook demonstratief besloot om hun zicht te verplaatsen naar veld 2. Aldaar liet BANZO/Side-Out dames 1 zien hoe volleybal ook leuk kan zijn om te spelen en voor de toeschouwers om naar te kijken. 

Heren 3 speelde met weinig passie en gezonde agressie om het de gasten uit Oudleusen moeilijk te maken. Veel standaardsituaties werden matig uitgespeeld, het aanvalsspel was teveel van hetzelfde en ook serverend was er geen druk op de tegenstander. Voor de heren bleven er aan het eind als troost toch nog 2 sets en dus 2 punten achter in Slagharen, maar dit kon maar weinigen bekoren. 

Er restte niets anders dan snel aan het schap te gaan en daar moed in te drinken voor de pot van heren 1. Gelukkig wist ons vlaggenschip ons sportweekend nog enigszins goed te maken door een mooie en knappe 3-1 overwinning te behalen op de gasten uit Enkhuizen.

De heren gaan de komende week hard aan de bak om aanstaande zaterdag een beter niveau neer te zetten. Dit zal men moeten gaan doen in Zwartsluis. Daar zullen ze aan gaan treden tegen de plaatselijke trots van Pegasus 1. 

De heren hopen deze zaterdag volledig uit hun winterslaap te zijn ontwaakt om revanche te nemen. Niet alleen revanche op zichzelf, na afgelopen zaterdag, maar ook vanwege de eerder dit seizoen opgelopen 0-4 nederlaag in eigen huis tegen Pegasus.

Zaterdag 9 februari willen de heren hun trouwe supporters weer van mooi en goed volleybal voorzien. Dan is CSV uit Zwolle de tegenstander. Graag tot dan, aanvang zoals altijd 16:00 uur in sporthal ‘t Noorderslag.