Op 26 Januari mochten de meiden van BANZO/Side-Out dames 2 de strijd aan gaan met het derde dames team van Coevorden. Door coach Gerhard werd gezegd dat de wedstrijd vooral om plezier ging en niet om de winst.

Met goede moed begonnen we aan de eerste set, helaas resulteerde dit pas aan het eind van de set waardoor we deze verloren met 13-25. Onze zangeres Esther was er niet bij, dus deze scorende factor misten we ook.

Dan de tweede set, in het begin gingen beide teams aardig gelijk op, het leek er op dat we deze set wel zouden pakken. Door een iets te enthousiaste wissel, ontstond er verwarring waardoor we de set alsnog hebben verloren met 24-26

De derde set begonnen we goed, met mooie aanvallen van onze kant, en veel plezier in het spel. Dit resulteerde dan ook in setwinst; 25-22. Ondertussen moest Gerhard aan zijn eigen wedstrijd beginnen en heeft Geke het coachen overgenomen.

In de vierde en tevens laatste set, volleybalden we niet al te best. Hier willen we het dan ook liever niet te lang over hebben. De eindstand is geworden 18-25.

9 Februari spelen we weer thuis en zijn jullie allen van harte welkom in ’t Noorderslag!