Na een gezellige mini-ochtend en een lekker bordje nasi van Rianne kon BANZO/Side-Out dames 1 beginnen aan hun warming-up. De dames speelden die dag tegen Vonk/Coevorden dames 2, waar men in het begin van dit seizoen nog 3-2 van hadden verloren, tijd voor revanche!

De eerste set liep goed. De set-upjes lagen lekker en de Slagharense dames konden goed scoren! Lynn Schippers zat er lekker in, ze heeft tot 14-2 geserveerd, topper! Uiteindelijk hebben ze de eerste set gepakt met 25-14, een lekker begin van de wedstrijd!

De tweede set ging ook netjes, er werd nog steeds goed geserveerd door de dames van trainer/coach Herman Dasselaar. Maar ook in de verdediging liep het goed! De libero Mariëlle Rutgers zat er lekker in en heeft menig bal van de grond weten te halen! Ook de tweede set hebben de dames gewonnen met 25-18!

De derde set zakten de dames iets weg met hun spel, oh nee de beruchte derde set! Veel serve fouten zijn er gemaakt deze set. Toch werd er hard gevochten om de set nog binnen te halen. Uiteindelijk hebben de BANZO-dames toch nog de set gewonnen met 28-26, oeps kantje boord!!!

De laatste set moest en zou voor Slagharen zijn! Ze namen geen genoegen met 4 punten en wilden alle punten in Slagharen houden. Ze hebben het zichzelf niet makkelijk gemaakt deze set maar er werd hard gevochten. Gelukkig heeft Carola gewoon de ballen over het net geserveerd i.p.v. in het zij-net waardoor men ook de laatste set heeft gewonnen met 25-23. Hiermee pakten de dames een mooie 4-0 overwinning wat 5 punten in de tas opleverde!

Hé hop Side-Out pak an, als je verliest kom je nooit bovenan! Alle punten bleven in Slagharen. Deze week gaan de dames weer hard trainen zodat ze aankomende zaterdag weer een mooie wedstrijd kunnen spelen in Klazienaveen tegen Hake Tjoba, de hekkensluiter van de competitie!