Afgelopen zaterdag mochten de heren van het eerste team weer aantreden in ‘t Noorderslag tegen de nummer 4, Set-Up uit IJsselmuiden. Een bomvolle tribune en ook de fanatieke harde kern waren aanwezig.

Het begin was sterk. Het ging gelijk op. Onze mannen kwamen wel wat achter maar dat werd weer goed gemaakt door een aantal goeie services. Daarna werd de set koel afgemaakt en was het 25-22.

Tweede set was een herhaling van de eerste set. We kwamen een aantal punten voor en die voorsprong gaven we niet weg. Dat betekende setwinst 25-19.

De derde set was het even anders. De mannen van Set-Up kwamen iets beter in hun spel waardoor we aardig ver achter kwamen. Maar de mannen uit Slagharen gaven niet op en knokten zich terug. Wat resulteerde op een setwinst van 25-23.

De vierde set was niet goed. Veel eigen fouten en dit konden we niet meer omdraaien. Helaas laten we dus het laatste puntje liggen, maar wel een mooie 3-1 winst behaald met elkaar en het publiek!

Al met al een zeer goeie wedstrijd. Supporters bedankt. En op naar de volgende wedstrijd aankomende dinsdag om 21:00 uur in Harlingen.