Met een nieuwe ballentas onder de arm begonnen we aan onze wedstrijd tegen De Bevers uit Lemelerveld.

 

 

 

 

 

We begonnen de wedstrijd met een andere opstelling dan normaal. Omdat Ellen op de ski’s stond en Esmé wegens privé omstandigheden niet op tijd aanwezig kon zijn. Lynn op mid, Evelien meteen op de spelverdeling en Merel op de diagonaal. Deze eerste set begonnen we matig. Halverwege de set begonnen we eindelijk te volleyballen en wonnen we deze met 25-18.

De lijn van eind eerste set trokken we door naar de tweede set. Er werd goed verdedigd en we hadden een goede serve druk. Dit alles leverde ook weer een fraaie setwinst op.

De derde set hebben we met 2 vingers in die näse, oftewel 2 vingers in de neus, gewonnen. Mede door onze goeie blokkering.

De vierde set hadden we de overwinningsroes in de benen, wat resulteerde in rommelig spel. Uiteindelijk hebben we de set helaas met 23-25 verloren.

Weer een mooie 3-1 overwinning erbij. Aanstaande donderdag, 14 februari om 19:45 uur, spelen wij een inhaalwedstrijd tegen de huidige nummer 2. Dan komt Flash/Nieuwleusen op bezoek in onze sporthal. Publiek is natuurlijk van harte welkom om ons aan te moedigen.

Ps. wij zijn zeer blij met onze nieuwe ballentas, maar zouden het zeker niet erg vinden als wij onze voormalige ballentas weer terug hebben. Mocht u de gouden tip hebben? Voor een metertje bier/wijn als tegenprestatie zien wij de tas graag weer tegemoet.