Harlingen! Daar waar we vorig jaar veel hebben konden leren, hebben we nu ook weer veel geleerd. Iedereen was er klaar voor! Zelfs op deze prachtige dinsdag avond. Het betrof een prettige zaal, alleen onze libero wilde het vandaag anders aanpakken. Daar waar hij normaal op het droge dook! Wilde hij vandaag eens in het diepe(re) duiken. Hij presteerde het om vlak voor de wedstrijd alle gevulde bidons met toverdrank over het veld heen te kiepelen.

De wedstrijd kende enige spannende momenten. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een knoeiende pass-lijn. Deze helden stonden soms enorm onder druk, maar gelukkig had Eric Rutgers al van de toverdrank gedronken, want zijn serves kwaliteiten reikten vandaag tot ongekende hoogten. Hij hield maar niet op met serveren en heeft bij elkaar misschien wel 20 punten gescoord. Waarvan een hele bubs directe punten, de zogenoemde aces! Als er één in vorm was, dan was hij het wel!

De rest van het team heeft overigens ook een hele prima wedstrijd gespeeld. Het is en blijft een teamsport. Dit werd goed duidelijk tijdens deze wedstrijd. Er werd niemand gepest en we losten het met elkaar op. Soms was de coach wat aan het stamp voeteren, maar ook dat mág op zijn tijd! In dit geval ook terecht, omdat we het wel heel gezellig spannend hebben gemaakt in de derde set 😉

Het zaaltje sprong heerlijk en we hebben mooie punten gescoord. Het was zowaar een wedstrijd waarin weinig geprikt werd. Er werd dus gewoon grof hard geslagen en er waren ook zeker mooi verdedigende acties aanwezig!

Slagharen wist de ene na de andere set binnen te slepen met een stabiel spel, op een soms kwakkelende pass-lijn na dan… maar daar was Eric Rutgers weer! Hij die kwam, zag en overwon!

Nee…, even zonder gekheid…HET WAS GEWOON LEKKAH!

Na de wedstrijd werden we nog gebeld door één van onze trouwste supporters en met grote vreugde konden we hem melden:

Die vijf punten, die zijn van ons!

Yes Babe, oh Honey! Nu weer terug op de pony!