Afgelopen donderdag ontvingen we de jonge dames van Flash uit Nieuwleusen in ‘t Noorderslag. De nummer 2 van de ranglijst.
Uit verloren we de wedstrijd met 4-0, dus nu was het tijd om revanche te nemen! Halen wat er te halen valt.

De eerste set begonnen we maar weer eens met een ijzersterke serve serie van Lynn! We gaven de tegenstander geen kans om in het spel te komen en wonnen de set met 25-21.

Set 2 verliep daarentegen wat minder soepel. Nieuwleusen zette een behoorlijk tandje bij en hield ons nu flink onder druk met de serve. De pass kwam niet goed bij de spelverdeler en als die wel kwam maakten we het niet af. 9-25. Wat een domper. Snel weer herpakken!

Gedurende de derde set kregen we ons speelritme weer wat meer terug. De ballen werden weer afgemaakt aan het net. Verloren met 17-25 maar deze flow moesten we vasthouden in set 4!

Vanaf het begin van de set hielden we de druk er op bij de tegenstander. We waren een feestje aan het bouwen en Nieuwleusen liep achter de feiten aan. Een mooie overwinning: 25-20

Nog een set winnen zat er helaas niet in. Maar al met al een wedstrijd waarin we ons goed herpakt hebben en toch maar mooi twee puntjes mee hebben kunnen pakken. De laatste set eindigde in 10-15.

Uiteindelijk niet onaardig gedaan met deze 2-3 eindscore.
We staan op een mooie derde plek. Het gat tussen ons en de nummers 1 en 2 is wel heel groot. Maar we draaien mooi bovenin mee met ons teampie!

Nu eerst even rust, dan carnaval vieren en dan zien we jullie weer fris en afgetraind terug op de tribunes op zaterdag 9 maart, thuis. Bedankt voor de support!