Alhoewel de competitie nog niet is afgelopen, is de Technische Commissie al druk bezig met het seizoen 2019/2020. In overleg met de diverse trainers zijn zij bezig om een teamindeling te maken.

Bij het maken van een indeling wordt gekeken naar individueel niveau maar zeker ook naar spelplezier. Met name voor jeugdspelers is het daarbij van belang dat gekeken wordt naar eventuele vriendjes en vriendinnetjes. Soms komt het echter voor dat niet ieders wensen ingevuld kunnen worden en mogelijk levert dat vragen op.

De Technische Commissie organiseert daarom, i.s.m. de trainers, binnenkort een inloopavond voor betrokkenen om deze vragen te beantwoorden. Naast de indeling kan er op deze avond kennis gemaakt worden met de eventuele nieuwe trainer(s)/trainster(s) van de teams. Houdt de site in de gaten voor de definitieve datum.