Volleybalvereniging BANZO/Side-Out organiseert 11 & 12 juni weer het straten/vrienden volleybaltoernooi.

Het toernooi vindt plaats op de velden naast de tennisbaan in Slagharen en begint om 19:00 uur. De teams worden verzocht om 18:45 uur aanwezig te zijn om het speelprogramma af te halen (ook bij slecht weer graag om 18:45 uur aanwezig om ter plaatse te beslissen of de wedstrijden op die avond door zullen gaan.)

Inschrijvingskosten zijn €25,- per team en dient bij aanvang van het toernooi te worden voldaan aan de organisatie.

Dus mobiliseer uw straat/vrienden en geef u op via de website van volleybalvereniging BANZO/Side-Out: www.side-out.nl/contact (kies ‘Commissie’ en kies dan voor ‘Activiteitencommissie’) of stuur direct een mail met uw opgave naar activiteitensideout@hotmail.com.

Een team dient te bestaan uit minimaal 6 personen van 10 jaar of ouder, waarvan tenminste 2 vrouwen en niet meer dan 2 NeVoBo spelers in het veld mogen staan.

Opgave tot uiterlijk 8 juni voor 18:00 uur.

Graag tot ziens op 11 & 12 juni!