Na een zeer mooi seizoen in de landelijke 2e divisie te hebben gehad ging de afgelopen periode het vizier weer vol op het seizoen 2019-2020. De selectie en staf is sinds de laatste wedstrijd druk in voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de afgelopen periode hebben er enkele potentieel nieuwe spelers met de selectie meegetraind.

BANZO/Side-Out heren 1 is zeer verheugd om te kunnen melden dat men 2 nieuwe en talentvolle spelers heeft kunnen vastleggen voor het nieuwe seizoen.

Vanuit Veenoord (En-Bloc) komt de 18-jarige Tim Wesseling en van VC Zwolle komt Martijn Diender (17 jaar) over naar Slagharen.

Deze talentvolle en leergierige spelers willen zich graag verder ontwikkelen. Belangrijk bij hun keuze was dat BANZO/Side-Out al tientallen jaren actief is op landelijk niveau en dit realiseert met grotendeels jonge en talentvolle spelers. Daarnaast beschikt men met Nico Huisman over een zeer ervaren trainer/coach die al bij vele clubs heeft aangetoond om naast spelers op te leiden ze ook als team naar een hoger niveau te tillen. Dit bewijst Nico ook de afgelopen seizoenen weer bij BANZO/Side-Out.

BANZO/Side-Out is zeer verheugd met de komst van beide spelers. Men is vastberaden om het komende seizoen de lat weer een stukje hoger te leggen.

De komende periode traint men nog volop, waarbij er nog steeds mee trainers deel nemen. Hierbij is voornamelijk eigen jeugd aangesloten, waarmee men laat zien dat ook de jongensafdeling binnen de club goede stappen zet.

Er is binnen de selectie nog ruimte voor nieuwe spelers. Wil jij ook onderdeel uitmaken van een jong, ambitieus en gezellig team op landelijk niveau? Je bent van harte welkom om eens sfeer te proeven en mee te trainen.

Vanaf hier heet de selectie, staf en vereniging Tim en Martijn van harte welkom. Veel succes en plezier bij BANZO/Side-Out.