Zaterdag 28 september, de dag dat Banzo/Side-out weer voor het eerst mocht aantreden in thuisarena. De dag zou lang worden, want naast de eerste wedstrijd mochten we ook het spits afbijten met de zaalwacht.
We speelden tegen Volco dames 2, die werden gecoacht door een oude bekende binnen de vereniging. En dat zorgde toch echt wel voor wat extra motivatie om te gaan strijden!!

Nadat meisjes c, meisjes b en jongens b hun tegenstander hadden verslagen, konden de dames beginnen met hun wedstrijdritueeltjes. Van intapen tot nog even lekker overspelen. Iedereen was voorbereid.

De eerste set begon goed. De passes kwamen aan, waardoor de setupjes alle kanten opvlogen. In het begin ging het gelijk om, maar met de strijdlust wisten we een voorsprong te pakken. Helaas werd het richting de 20 punten toch lastiger en wisten we geen stand te houden. Set nr. 1: 22-25 voor Volco.

De tweede set konden we de eerste punten redelijk bijblijven, maar dit sloeg snel om. De passes kwamen niet aan, waardoor het voor ons spellie louise lastig werd om de aanvallers te bedienen. En wanneer dit wel gebeurde, wisten we het helaas niet af te maken. Set nr. 2: 14-25 voor Volco.

Set nummer drie begonnen we weer met volle moed, want een vijf setter zat er nog steeds in! De passes kwamen beter en er werd eindelijk weer iets meer zelf gescoord. Ondanks dat het allemaal een stuk beter ging dan in de tweede set, wisten we het niet af te maken. Set nr. 3: 20-25 voor Volco.

Set nummer vier was eigenlijk een kopie van set nummer twee. Dus weer eentje om snel te vergeten.

Helaas met 4-0 verloren, maar ondanks dat waren er ook goede punten. Het nieuwe systeem liep een stuk beter dan de vorige wedstrijd en met vlagen hebben we mooi spel neergezet.

Als verrassing stonden er na de wedstrijd in de kleedkamer nieuwe sporttassen op ons te wachten. Banzo/Side-out en sponsoren, bedankt!!

Aanstaande donderdag, 3 oktober mogen we weer. Dit keer voor de beker tegen Dalen dames 1. Zij spelen één niveau hoger, maar wij gaan het ze zeker niet makkelijk maken. Om 20:00 mogen wij ze thuis ontvangen. Wij zien u dan graag in sporthal ‘t Noorderslag te Slagharen.