Op zaterdag 12 oktober stond er een thuiswedstrijd op het programma voor het vlaggenschip van BANZO/Side Out heren 1. Ditmaal tegen de heren van SVI uit Zwolle. BANZO/Side-Out was na een week trainen gretig naar de eerste overwinning van dit seizoen in de 2e divisie. Na vorige week werd duidelijk dat er uit een ander vaatje getapt moest worden als er hier een overwinning behaald zou moeten worden.

Na een halve set bleek dit al een lastige opdracht te worden, er werden teveel eigen fouten gemaakt waardoor SVI uit Zwolle vrij kon spelen en weinig druk hoefden uit te oefenen. Door een gebrek aan zelfvertrouwen en uitstraling liet BANZO/ Side-Out  snel over zich heen lopen. De eerste set ging dan ook verloren met 20-25.

Door de krappe selectie kon er weinig gewisseld worden en kwamen dezelfde 6 spelers binnen de lijnen met de opdracht de druk bij SVI neer te leggen door goede service druk. Wederom werden er teveel eigen fouten gemaakt en gingen de koppen al snel hangen. Dit resulteerde in een setverlies van 11-25.

Derde set kunnen we een mooi verhaal van maken, maar was eigenlijk net zo dramatisch. 13-25

De vierde set werd er beter geserveerd en meer verdedigd, maar op de afronding aan het net kwamen we tekort, 20-25.

Deze wedstrijd heeft ons weer veel huiswerk opgeleverd waar we de komende weken mee aan de slag kunnen. Komende weken met het mes tussen de tanden trainen en spelen en hopelijk was dit de ondergrens van ons niveau.

Publiek wederom bedankt, ondanks het nog niet goede spel komen jullie elke week weer in grote getallen naar het Noorderslag om ons aan te moedigen, waarvoor een hele grote bedankt! Laat het een motivatie voor ons zijn om jullie mooie potten te laten zien en hier hard, heel heel heel heel heeeeel erg hard voor te gaan trainen de komende weken!