Zaterdag 12 oktober, de zaterdag waarbij dames 1 fris en fruitig aanwezig was in onze eigen hal voor een wedstrijd tegen het team uit Zwolle; Wythmen. Na een gezellig avondje ruim nemen in een restaurant voor de teambuilding, waren we gemotiveerd om eindelijk de eerste winst te pakken te krijgen. We begonnen vol goede moed en zouden ons eigen spel gaan spelen.

De mini van de week Ashley Scholten verzorgde onze eerste opslag. En dit was een top opslag. Nadat de mini van de week weer aan de kant stond kon de echte wedstrijd beginnen.

We waren gemotiveerd om eindelijk ons harde trainen te belonen met de winst. Daar gingen we voor. Helaas kwamen we in de eerste set vrij snel achter te staan. De pass kwam niet goed aan en als dit wel zo was werden de ballen helaas niet goed afgemaakt. Tijd voor een time out. We zouden terug gaan vechten. Helaas was dat voor deze set te laat. Set 1 was verloren met 16-25.

Het eerste punt was weg. Nu was het tijd voor ons. We zouden gaan vechten voor elke bal. Slim spelen en nadenken. De pass kwam beter waardoor de spelverdeelster de aanvallers van betere balletjes kon voorzien. En het werkte, we stonden eindelijk voor. Na een goede serve reeks van Tessa kon het niet meer mis gaan. Toch werd het nog aardig spannend. Maar jawel de set was voor ons. Het vechten werd beloond. Het eerste punt van het seizoen is binnen. Set 2 was met 25-23 voor BANZO/Side-Out!

Tijd voor de derde set. We hebben nu gezien dat we het konden en zo zouden we verder gaan! Door naar het volgende punt. De opstelling bleef hetzelfde als de vorige set. We kwamen een heel eind achter te staan. Tijd voor een nieuwe time out. Even rust in het spel brengen. En verder gaan zoals we het deden in de tweede set. We begonnen weer te vechten. Het werd mega spannend. We kwamen terug en zetten meer druk. Helaas hielp het niet. Deze derde set was met 24-26 voor Wythmen. Maar wat hebben we hiervoor gevochten en het was duidelijk dat het erin zat.

Door naar de vierde set. Er was nog kans op een vijf setter. We moesten het weer gaan oppakken. Helaas verliep deze set niet zoals we wilden. We maakten veel eigen fouten waardoor het spelletje niet helemaal liep. Tijd voor een wissel maar dit was ook tevergeefs. De vierde set was met 16-25 voor Wythmen. Wat betekende dat de winst naar Wythmen ging.

We hebben gevochten en bij vlagen mooi spel neergezet. Het team groeit nog met elke wedstrijd en we zijn nog steeds gemotiveerd om door te groeien. We blijven vechten. En wie weet lukt het dan de volgende keer wel!