Op zaterdag 19 oktober gingen de heren van BANZO/Side-Out Heren 1 naar Assen om te spelen tegen Sudosa-Desto Heren 2. Na de niet al te beste thuiswedstrijd tegen SVI Heren 1 de week ervoor was duidelijk geworden dat er toch echt een paar dingen veranderd moesten worden om deze wedstrijd tot een goed eind te brengen.

De heren van Nico Huisman begonnen de eerste set met veel enthousiasme. Het spel begon lekker te lopen en we kwamen al snel op een 4-0 voorsprong. Het spel bleef goed lopen en er werd goed gespeeld, dit resulteerde in een ruime winst van de eerste set met een uitslag van 25-18 voor
Side-Out.

De tweede set liep minder vlekkeloos, er kwamen wat momenten dat de mannen uit Slagharen en omgeving niet lekker in hun spel kwamen en er werden steeds meer foutjes gemaakt. Hierdoor kwam Sudosa-Desto een beetje in hun spel en gingen ze steeds beter spelen. Helaas wint Sudosa-Desto de 2e set met 25-23.

Er werden aan het begin van de 3e set veel ongelukkige foutjes gemaakt, hierdoor begon BANZO/Side-Out met een redelijke achterstand. Men kwam echter midden in de set wel redelijk goed terug, maar aan het einde trok Sudosa aan het langste eind met een stand van 25-21.

Vol goede moed begon BANZO/Side-Out aan de 4e set in de hoop er nog een mooie vijf setter uit te slepen, maar dat mocht niet baten. Door een redelijk gefrustreerd team en veel eigen fouten kon Sudosa zijn eigen spelletje spelen wat resulteerde in een setstand van 25-19 voor Sudosa-Desto.

Deze wedstrijd was wel weer betere hoop voor de toekomst in de 2e divisie. Wij willen graag deze stijgende lijn vasthouden en volgende week in de thuiswedstrijd tegen VC Zwolle de eerste winst van het seizoen verzilveren.