Yes, de dames, toppers, pareltjes zijn weer klaargestoomd. Met goede moed en zin om punten te pakken beginnen wij onze eerste set tegen de koploper uit Zuidwolde, VCZ.

We gaan van start, en we beginnen direct goed. Met een mooie voorsprong van 7-2 tijdens de eerste time out zijn we gebrand om de set te pakken. De pass ligt goed, de spellie kan de balletjes perfect spelen en dat resulteert tot verdiende punten door onze aanvallers.

Enthousiasme van zowel de zijkant als in het veld maken dat er een super sfeertje is. De eerste set is binnen met op de teller 25-20.

De tweede set, begonnen we weer vol goede moed met de opstelling van de eerste set. We kwamen goed in ons spelletje, alleen konden we dit niet vasthouden. Helaas kwamen we op een achterstand. Maar dit werd goed recht gezet door een prachtige opslag serie van Merel. Uiteindelijk mocht dit niet meer het verschil maken en verloren we de set met 22-25.

Verliezen? Daar denken wij niet aan. Alles op alles om hier nog een set te pakken. Deze set kwam Jenine in het spel. Ook de derde set ging van start en de dames bleven vechten voor nog een punt. De pass lag goed en de aanval ook, helaas wisten we deze set niet te pakken en eindigde dit met een stand van 21-25.

Aangekomen bij de laatste set, terwijl het in de sporthal aanvoelde als een sauna bleven we strijden voor een 5e set. Deze set kwam Esme in het spel. We kwamen nog redelijk mee, maar dit was niet genoeg. Helaas kwamen we in deze set niet meer in ons eigen spelletje. Dit resulteerde dan ook met een eindstand van 13-25.

We kijken terug op een goede wedstrijd waarin wij met z’n allen hebben gevochten. Met een punt op zak is BANZO/Side-Out dames 1  gemotiveerd om er donderdag nog meer bij te pakken.