Komende zaterdag, 2 november,  bruist t’ Noorderslag weer van levendigheid. De allerjongsten van onze club, onze toekomst, onze mini’s mogen in onze thuisbasis hun volleybalkunsten vertonen. Vanaf 9:00 uur is er volop topsport in spé zichtbaar aan de Turflaan te Slagharen. Dit spektakel zal de hele ochtend duren. De miniteams komen respectievelijk uit op 2 verschillende niveaus.

Zoals enkelen van jullie wellicht weten worden de mini’s ingedeeld in CMV niveaus. Deze afkorting staat voor Cool Moves Volley. Bij deze verschillende niveaus zijn er verschillende regels van toepassing. Zo is er bijvoorbeeld een verschil tussen het aantal spelers/spelregels en veldafmeting.

Voordat je aanstaande zaterdag komt kijken doe je je er goed aan om je even kort in te lezen in dit creatieve concept. Het is zeker de moeite waard!

Onze toekomst komt uit in de bovenste niveaus. 1 team zelfs op het hoogste niveau. Hier zijn we als club zeer trots op. De teams zijn een hoopvol signaal voor de doorstroom in de huidige jeugdlijn.

Wij, en onze allerjongsten, zien jullie graag aanstaande zaterdag om onze talenten aan te moedigen.

Wees op tijd want het beloofd een volle boel te worden!