Na een ingewikkelde rit, (lees: wegafzettingen, fietspaden en zandbulten) zijn onze parels van BANZO/Side-Out Dames 1 eindelijk in Schoonebeek aangekomen. Na het observeren van de wedstrijden voor ons, kunnen we eens laten zien hoe het spelletje volleybal echt moet… dachten we.

In het begin van de eerste set lieten we dit dan ook zien, met een mooie serveserie van Tessa, een goede passing en een sterke verdediging ging het in ons voordeel lang gelijk op. Helaas hield dit niet de hele set stand waardoor we de set met 25-16 verloren.

De tweede set dan, we weten dat we het team van Schoonebeek aankunnen als we alles uit onszelf halen en vertrouwen op elkaar. Toch kwam dit plan niet echt uit de voeten, het voelde rommelig in ons veld en de taken werden niet uitgevoerd. Een wissel als gevolg, Esmee is aan de beurt, dit werkt en we zitten wat beter in de wedstrijd en eindigen deze set vol goede moed voor de volgende. Eindstand: 25-16

Dan is de derde set aangebroken, als we onze eerste wedstrijd willen winnen moet dat nu gebeuren! Met deze mindset ging iedereen het veld in, beide teams gaan aardig gelijk op maar helaas trokken wij niet aan het langste eind, eindstand: 25-23.

De vierde set is van start, het spel is niet meer zo rommelig en we staan gedurende de wedstrijd steeds voor. Met mooie serves, passes en aanvallen winnen we deze set met 23-25.

En nu nog even de kleedkamercheck, of nou ja, deze kleedkamer was de check niet eens waardig. Vies, goor en ranzig, maar vier douches en ga zo maar door. Het enige pluspunt was de muziek van de Ouvol mannen, welke via de ventilatieschachten goed te horen was. Piraten hits op en top. Eindscore: 1,5

Zaterdag 23 november spelen we in Nieuwleusen, hopelijk met beter resultaat.