BANZO/Side-Out Jongens B heeft tot nu toe, als koploper, boven verwachting gepresteerd maar gaat het venijn ‘m in de staart zitten? 

Na een mooie wedstrijd in Kampen met een volle winst (0-4), waar de jongens veel vertrouwen gekregen hebben door een goede passing, afwisseling in de aanval en opslagen waar de tegenstander geen antwoord op kon geven ging het in Balkbrug juist mis (3-2 verlies). Juist het tegenovergestelde van de week ervoor, maar ook een teleurstelling moeten de jongens kunnen verwerken.

En dat de jongens teleurstellingen goed kunnen verwerken bleek afgelopen zaterdag. Toen kwamen de jongens van VC Zwolle langs in het hol van de leeuw en dat is nou net de plek waar de BANZO-boys zich van hun beste kant laten zien. Het werd een afwisseling van mooi volleybal tot te makkelijk gemaakte fouten waardoor de tegenstander in het zadel bleef en van een afslachting geen sprake was, maar wel een dik verdiende 4-0 overwinning.

Met een voorsprong van 3 punten in het klassement moeten de jongens van BANZO/Side-Out aanstaande zaterdag volop aan de bak tegen directe concurrent en de nummer 2 in het klassement, Olhaco uit Hoogeveen. De inzet is het kampioenschap!

Dus bij deze roepen we iedereen op om aanstaande zaterdag 14 december om 14:00 uur aanwezig te zijn in sporthal ’t  Noorderslag te Slagharen, om de jongens naar de overwinning te supporten en het kampioenschap een feit te laten worden.