Aanstaande maandag, 30 december om 19:00 uur, start de 23e editie van het BANZO/Side-Out familievolleybaltoernooi.

Het bijzondere aan deze editie is dat er voor de 2e keer in de historie van het toernooi een heuse wachtlijst is op de deelnemerslijst. Helaas was er voor enkele families dus ook een lichte teleurstelling te verwerken doordat ze op de reservelijst terecht kwamen. Ondanks voorgaande is het natuurlijk wel een mooi compliment aan de organisatie waaruit blijkt dat het toernooi erg in trek is bij families uit Slagharen, Lutten en de nabije omgeving.

De deelnemende families die een plekje hebben kunnen bemachtigen binnen het deelnemersveld zullen vanaf 19:00 uur de strijd met elkaar aangaan. Tijdens dit gezellige en sportieve evenement is er naast het volleyballende gedeelte voldoende tijd en ruimte voor de deelnemers en bezoekers voor een hapje en of drankje in sportcafé ‘t Noorderslag.

Deelnemende teams worden vanaf 18:45 uur verwacht en support is van harte welkom vanaf 19:00 uur.

Graag tot aanstaande maandag in sporthal ‘t Noorderslag te Slagharen!