Alhoewel het nog ver weg is en het huidige seizoen nog in volle gang is, is de Technische Commissie alweer druk bezig om de voorbereidingen te treffen voor het volgende seizoen.

Er is gesproken met zo veel mogelijk spelers en trainers om alle wensen te inventariseren. Op basis van deze gesprekken zijn de leden van de Technische Commissie druk bezig om een passende teamindeling te maken en om trainers te koppelen aan de teams. In grote lijnen krijgt dit al vorm maar er zijn nog losse eindjes.

Zo is men druk aan het werven voor een nieuw te vormen heren en damesteam. Dus wanneer je iemand spreekt over onze prachtige sport en hij/zij is enthousiast. Nodig hen van harte uit om eens mee te trainen!

De Technische Commissie vindt het erg belangrijk dat iedereen op tijd geïnformeerd wordt over zijn/haar team. De planning is daarom om de teamindeling 26 maart bekent te maken. Op donderdag 2 april is de voltallige TC tussen 19.00-19.30 aanwezig in de sporthal om eventuele vragen over deze indeling te beantwoorden.

Na deze datum zal z.s.m. gekeken worden naar een nieuwe zaalindeling waarbij we als doel hebben dat iedereen vanaf het einde van het seizoen (18 april) kan starten met trainen in zijn/haar nieuwe team.