Beste leden,

een 2-tal mededelingen heeft de Nevobo afgegeven:

Competitie tot en met 31 maart 2020 is stilgelegd:

Helaas heeft de Nevobo moeten besluiten om de competitie in ieder geval tot 31 maart 2020 stil te leggen. Dit besluit is gezien de ontwikkelingen betreffende het Corona virus een begrijpelijke.

Daarnaast is het advies van de Nevobo om trainingen en bijeenkomsten waarbij er 100+ leden zijn te annuleren. Let wel: dit is een advies.

Voor trainingen en bijeenkomsten geldt:

Daarnaast is het advies van de Nevobo om trainingen en bijeenkomsten waarbij er 100+ leden zijn te annuleren. Let wel: dit is een advies!

Aangezien wij als vereniging tijdens trainingen geen 100+ leden, toeschouwers of andere personen in de sporthal hebben en er in de periode tot en met 31 maart geen grote bijeenkomsten zijn gepland, geeft het bestuur het volgende advies:

De leden en teams beslissen zelf of men wel of niet gaat trainen, stem dit onderling goed af. Dit is een verantwoordelijkheid en besluit van het individu. Besluit men niet te trainen geef dit dan door via de aanvoerder aan het bestuur via bestuur@side-out.nl. Dit om te voorkomen dat wij onnodig zaalruimte reserveren en wellicht bij veel afmeldingen ons genoodzaakt zien om ons advies aan te passen.

Wij zullen mogelijke updates versturen en houd daarom onze social media, website en verenigingsapp goed in de gaten.

Zie bijgaande link voor meer info en updates vanuit de Nevobo!

https://www.volleybal.nl/nieuws/alle-volleybalwedstrijden-t-m-31-maart-afgelast