De NeVoBo heeft afgelopen dinsdag op haar website het volgende persbericht gepubliceerd.

Velen van jullie hebben dit hebben dit nieuws al in jouw team gedeeld. De competitie is definitief voorbij en er worden geen wedstrijden meer gespeeld. De huidige stand (zoals hij gisteren geüpdatet is), is meteen de eindstand. Een bizarre ontknoping in een even bizarre tijd voor ons allemaal.

Concreet betekent dit voor onze club:

· Dames 1 degradeert uit de 1e klasse. Na een moeilijke start, waar er vooral op elkaar ingespeeld moesten raken, zullen ze volgend seizoen een niveautje lager moeten verder bouwen. Op naar een mooie toekomst.

· Heren 1 heeft zich gehandhaafd in de 2e divisie. De puntentelling pakt gunstig uit waardoor handhaving gerealiseerd is, dit biedt veel uitdaging voor de jonge groep om volgend seizoen door te groeien waar het de 2e helft aan begonnen was.

· Heren 2 valt net buiten promotie en handhaaft zich ook. Zij zullen zich volgend seizoen weer manifesteren in de 3e divisie en mogelijk krijgen ze daarbij prominenter een rol als opleidingsteam. Hoe dit er concreet uit gaat zien wordt op dit moment onderzocht samen met de betrokkenen, trainers en technische commissie.

· Heren 3 is ook veilig en blijft in de 1e klasse. De laatste wedstrijden leverden de nodige punten op voor handhaving en dus kunnen ze volgend jaar weer knallen in dezelfde klasse.

· Heren 4 had nog zicht op promotie maar door de puntentelling staan zij nu op een stevige 4e plek in de 2e klasse, ook handhaving voor deze heren.

· Meisjes A gaat verder in de 2e klasse. Dit team zal verder groeien om aansluiting met de senioren te vinden.

· Jongens B was net begonnen in de Topklasse, met een 3e plaats als eindresultaat. Ook volgend seizoen zullen zij in de Topklasse uitkomen. Veel succes gewenst aan dit gezellige, ambitieuze en groeiende team.

· Meisjes B zal verder gaan in de 1e klasse, ook zij hebben zich gehandhaafd. Zij gaan zich komend seizoen ook weer verder ontwikkelen. Succes dames!

  • Meisjes C kende een uitstekend seizoen in de 1e klasse en zal ook volgend seizoen in deze klasse weer acte de presence geven. Ook voor volgend seizoen zullen de verwachtingen weer wat groter worden, want ook dit team ontwikkeld zich uitstekend.

· De mini’s hebben geen ingrijpende gevolgen moeten incasseren. Onze clubtoekomst kan met een gerust hart trainen voor continuïteit.

Voor leden, commissies en bestuur is dit gedeeltelijk een tijd van stilstand. Toch wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan doelen die we als club stellen. Één van de werkzaamheden was het opstellen van het nieuwe beleidsplan. Het concept is klaar. Deze ligt nog bij verschillende commissies voor review. We zijn nog zoekende hoe wij dit document gaan delen binnen de hele vereniging. Gezien de omstandigheden zal dit mogelijk via onze website gedeeld worden en willen we op die manier onze leden de mogelijkheid bieden om het plan van feedback te voorzien.

We willen elkaar natuurlijk zo snel mogelijk weer op het veld zien. Helaas is het nog erg onzeker wanneer dit weer kan. Om de tijd wat dragelijker te maken en fit te blijven hebben onder andere de Oranje volleybaldames goede tips, zie o.a. deze link