Beste trainer/lid en ouders/verzorgers van onze leden,

Hierbij willen wij vanuit het bestuur jullie infomeren over de ontwikkelingen omtrent het corona-virus en de gevolgen hiervan op de volleybalcompetitie.

Vanuit de overheid is heel duidelijk het advies gekomen om trainingen, competities, toernooien en sportevenementen tot nader order niet door te laten gaan. Er is voor de jeugd t/m 12 jaar wel de mogelijkheid om buiten te sporten. Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar mag ook buiten worden gesport, maar met gepaste afstand (1,5 meter).

Vanwege deze maatregelen moet door ons als bestuur, maar ook door de verschillende commissies binnen onze vereniging, veel geregeld worden. Wij hopen dan ook als bestuur dat we kunnen rekenen op jullie steun. Dit om onze prachtige volleybalvereniging overeind te houden! Als bestuur zijn wij, ondanks de bizarre tijd, al enige tijd bezig met het volgende volleybalseizoen. Wanneer deze uitzonderlijke situatie weer voorbij is, hopen wij als volleybalvereniging onze deuren weer te openen voor al onze leden. Daarom is het van belang dat de contributie betaald blijft worden. Als vereniging hebben wij doorlopende kosten en om deze te dekken hebben wij uw bijdrage hard nodig.

Naast dat wij uw steun nodig zijn, is het ook van extra belang dat onze sponsoren gesteund worden. Wat zou het mooi zijn als elk lid zijn of haar voorzieningen zoveel mogelijk lokaal koopt, dus bij één van onze sponsoren!

Voor iedereen is het een onzekere periode, maar samen kunnen we ook in deze tijd oplossingen bedenken om te verenigen. Heb je een goed idee voor aankomend seizoen, of heb je een leuke oplossing tegen de verveling thuis? Deel het met ons via de site https://side-out.nl/contact/ -> Commissie -> Bestuur

Alvast wat tips vanuit het bestuur:

  • VolleyFit! Om toch in beweging te blijven heeft de NeVoBo een online programma bedacht. Informatie over VolleyFit kun je vinden via de link: https://www.volleybal.nl/volleyfit
  • Njoi college; in deze online Webinar kan je beroemde volleyballers horen over verschillende thema’s. Schrijf je in via https://www.volleybal.nl

Het bestuur volgt nauw de restricties en aanbevelingen van zowel de overheid als de Nederlandse volleybal bond. Momenteel bekijken we de optie om de beachvelden klaar te zetten zodat deze, wanneer het weer toegelaten wordt, gebruikt kunnen worden.

Wij hopen dat we na de crisis weer een mooi volleybaljaar tegemoet gaan. Met jullie steun is dit mogelijk, samen gaan we er voor! Maar bovenal: Blijf gezond en let goed op elkaar!

Sportieve groet,

Bestuur volleybalvereniging BANZO/Side-Out