Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Op 6 mei was er weer een persconferentie waarin duidelijk werd dat kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding buiten samen kunnen sporten. Tevens is het weer mogelijk om (ongeacht je leeftijd) buiten te sporten met elkaar indien er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden. Voor de jeugd t/m 18 jaar betekent dit dat hierbij wel begeleiding aanwezig moet zijn.

Dit is natuurlijk goed nieuws! We mogen weer aan de slag! Helaas is het nog niet mogelijk om de trainingen te hervatten in de sporthal, maar gelukkig heeft IJsbaanvereniging Nooitgedacht (ijsbaan Schuinesloot) haar terrein beschikbaar gesteld.

Hierdoor kunnen we hopelijk zo spoedig mogelijk beginnen met outdoor volleybal. Dus maak je team klaar, maar denk hierbij alvast aan de volgende dingen:

  • Er moet een opzichter/volwassene aanwezig zijn die toeziet op handhaving,
  • Er mogen 6 personen per veld actief zijn,
  • Er moet 1,5 meter afstand worden gehouden,
  • Check de sport-specifieke regels van de NeVoBo.

We hebben een verzoek bij de gemeente ingediend. Pas na toestemming en goedkeuring van de gemeente kunnen de plannen doorgang vinden!! Wanneer er groen licht is laten wij dit als bestuur aan jullie weten, houd dus goed de site en onze social media in de gaten. Wanneer een team voorafgaand aan berichtgeving van het bestuur de velden betreedt, is dit beslist op eigen risico!

Tevens zijn we als bestuur bezig om een richtlijn te ontwikkelen zodat het straks voor iedereen veilig is om buiten weer de trainingen te gaan oppakken. Indien iedereen zich aan de regels houdt dan kunnen we allemaal de komende weken nog genieten van volleybal.

Met vriendelijke groet,

Bestuur volleybalvereniging BANZO/Side-Out Slagharen