Donderdag 28 mei mochten de Toppers (Heren 2), na een lange periode thuis te hebben gezeten, voor het eerste weer in actie komen binnen de lijnen van het volleybalveld. Ditmaal niet in ’t Noorderslag maar op de beachvelden bij de schaatsbaan in Schuinesloot.

Op voorhand werd gepolst of er überhaupt nog wel wat spelers geactiveerd konden worden maar zowaar werden 6 Toppers bereid gevonden om te komen. Eenmaal aangekomen werd een blik geworpen op de toekomst. Een tiental knetter fanatieke jonge kerels, onder leiding van een tirannieke kale kerel in een zwart trainingspakje, stalen absoluut de show! Duidelijk was in ieder geval dat geen enkele Topper nog een gegarandeerde basisplaats heeft komend seizoen.

Afijn, de Toppers mogen zich nog steeds het beloftenteam noemen want ook nu werd er genoeg beloofd. Beloftes als: “We beloven dat we op tijd komen”, “Ik beloof echt dat ik in de zomer in conditie blijf:” of “Ik beloof dat ik die coronakilo’s weer kwijtraak”. Coach Fabian heeft er in ieder geval een hard hoofd in of het goedkomt.

Volleybal technisch is het onnodig om er over uit te weiden. Het belangrijkste nieuws is dat de Toppers weer bij elkaar zijn (voor het grootste deel), zij redelijk blessurevrij zijn en weer wat aan de conditie werken. Het is heerlijk om weer wat te mogen doen na weken thuis zitten en langs deze weg onze dank aan alle mensen/partijen die zich hier voor ingezet hebben. Het is mooi om te zien dat Tonny weer herstellende is en, samen met Rianne, langs kwam voor een drankje!