Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

We zijn nu alweer een paar weken bezig met outdoor volleybal en mede door de inzet van alle spelers, trainers en ouders is dit een groot succes geweest. Hiervoor willen wij iedereen hartelijk bedanken! Het was mooi om te zien hoe jullie allemaal met veel plezier en enthousiasme volop gebruik hebben gemaakt van de beachvelden te Schuinesloot. Het was een gezellige en sportieve bedoening!

Vanaf 17 augustus wordt er weer gestart met de voorbereiding voor aankomend seizoen, natuurlijk in sporthal ‘t Noorderslag in Slagharen. Zet deze datum alvast in je agenda en haal je volleybalschoenen weer uit de kast, we mogen bijna weer!

In de link hieronder vind je de nieuwe trainingstijden voor aankomend seizoen. De definitieve teamindeling volgt binnenkort, maar deze zal in hoofdlijnen niet veel afwijken van de voorlopige teamindeling.

Trainingstijden 2020-2021

Achter de schermen wordt alweer gewerkt aan volgend seizoen. Vanwege het wegvallen van een aantal vrijwilligers bij verschillende commissies binnen onze vereniging zijn we hard op zoek naar mensen die ons kunnen helpen. We zoeken enthousiaste mensen die in de sponsorcommissie een handje willen helpen, denk hierbij aan (eventuele) sponsoren benaderen.
Tevens zoeken we mensen die mee willen denken over het technische gedeelte van onze volleybalvereniging, de technische commissie kan jouw hulp goed gebruiken!

Nog een leuk nieuwtje: ‘onze’ Milou Schlepers (speelster dames 1) gaat een jaar lang meelopen bij ons bestuur. Vanuit haar opleiding aan de Aeres Hogeschool in Dronten kreeg ze de opdracht om te leren werken in een maatschappelijke omgeving. Wij vinden het hartstikke leuk dat Milou dit jaar mee gaat kijken bij ons bestuur.

We zien jullie graag weer vanaf maandag 17 augustus in sporthal ’t Noorderslag en wensen jullie voor nu een fijne vakantie toe.

Met sportieve groet,

Bestuur