Beste leden, ouders/verzorgers van leden en trainers,

Daar zijn we weer met een bericht vanuit het bestuur. Aankomende week starten de trainingen weer, iets waar we lang naar uit hebben kunnen kijken en veel zin aan hebben!

Des te belangrijker dat we als leden en trainers verantwoordelijk om gaan met de regels die zijn opgezet door het NOC-NSF. De regels kan je in dit NOC NSF Sportprotocol vinden. Misschien kan je samen met je team afspraken maken hoe je je gedraagt rondom de training zodat jullie elkaar hier ook op aan kunnen spreken.

Tevens wordt er een coronaplan voor de sporthal opgesteld door de stichting, wij vragen jullie om je te alle tijden aan dit coronaplan te houden. En nog steeds geldt de regel: ben je ouder dan 18 jaar, dan houd je buiten het veld 1,5 meter afstand.

Wij wensen jullie ontzettend veel plezier en succes aankomend seizoen.