Op zaterdag 5 september vond de 3e editie van ’t Noorderslag Toppers Tournament plaats in Slagharen.

Voor BANZO/Side-Out Heren 2 een mooi moment om hun krachten te meten met andere teams die uitkomen in de 3e divisie. Inmiddels is het toernooi een jaarlijks terugkerend evenement ter voorbereiding op het naderende seizoen.

Door de corona perikelen was het lange tijd onduidelijk of het allemaal door zou gaan maar na goed overleg met alle betrokken verenigingen durfden alle teams de reis naar Slagharen te aanvaarden.

Na diverse poulewedstrijden werd de finale een Twents onderonsje waarbij Set Up ’65 als winnaar uit de bus kwam. De ranglijst zou er aan het eind van de middag als volgt uit zien:

1.      Set Up ‘65/Ootmarsum
2.      Webton/Hengelo
3.      BANZO/Side-Out
4.      Voorwaarts/Twello
5.      Hydra Locomotiv/Sneek
6.      CSV Zwolle

Wie daarmee denkt dat aan de dag een eind kwam, komt bedrogen uit. Alle teams namen ook deel aan de, door Tonny en Rianne georganiseerde, barbecue! Met inachtneming van de 1,5 meter regels werd genoten van een hapje en een drankje waarbij opgemerkt mag worden dat meerdere teams in staat zijn om een mooi feestje te bouwen.

Langs deze weg bedankt BANZO/Side-Out Heren 2 de deelnemende teams nogmaals en wensen zij iedereen een sportief en blessurevrij seizoen toe. Hopelijk ontmoeten wij elkaar volgend jaar bij de 4e editie van het toernooi weer!