Jongens B is ondertussen een begrip geworden binnen de BANZO/Side-Out vereniging een groep gemotiveerde tieners die niet bang zijn om ook de handen uit de mouwen te steken en dat siert ze enorm.

In de begeleiding is echter ook het één en ander veranderd, zo heeft trainer Karel Hilberdink afscheid genomen aan het einde van vorig seizoen en heeft ook René Meijer te kennen gegeven het stokje graag over te dragen. Ondertussen geeft Nico Huisman de mannen op de maandagavond training en is er nog ruimte voor een extra begeleider op de maandag. Graag willen we Karel en René dan ook hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid en kennis aan de groep.

Na de entree in de topklasse afgelopen januari maar waar door alle toestanden omtrent corona een abrupt einde aan de competitie kwam mochten ze het afgelopen zaterdag opnemen tegen SVI uit Zwolle.

De boys startten de 1e set voortvarend met goed verzorgd spel waarbij er al snel een ruime voorsprong werd genomen op de tegenstander en de set ruimschoots werd gewonnen. De daaropvolgende sets waren sets waar het niveau daalde met de tegenstander mee en dat is nou net wat de valkuil is bij de boys van Side-Out. Toch siert het de mannen dat op de momenten dat het moet gebeuren de ruggen gerecht worden en ook de daarop volgende sets binnengehaald werden. Dat betekent dus de volle buit binnen en met vertrouwen de volgende wedstrijd tegemoet.