Zaterdag 3 okt reisden we af, met mondkapje, naar Balkbrug.
Aangekomen was volgens de regels de kantine dicht en zat er geen publiek op de tribune. Na een goede warming up, die wel nodig was na de training van donderdag, waren de spieren weer warm.

We begonnen dan ook scherp en gefocust aan de wedstrijd. Liepen gauw uit naar een 8-0 voorsprong. Passing, set up en aanval was de hele set een 1,2,3tje.
We wonnen deze set dan ook ruim. 25-5

De tweede set was een compleet ander verhaal. Focus weg, het nog beter willen doen dan het al ging, met fouten tot gevolg. We stonden gedurende deze set dan ook steeds 1 a 2 punten achter. Tot 16-14. Een wissel aan onze kant voor de serve, die verrassend goed uitpakte. We kwamen op voorsprong en pakten deze set uiteindelijk nog makkelijk: 25-19

De derde en vierde set waren eigenlijk identiek, konden lekker variëren in de aanval en er kon gewisseld worden, waardoor anderen ook konden spelen. 25-8 en 25-14

Omdat het de week van de scheidsrechter is hebben we natuurlijk de scheidsrechter nog een presentje gegeven. Scheidsrechters bedankt.

Op naar donderdag, een wedstrijd thuis tegen Wythmen. Helaas dan ook geen publiek, maar we zullen jullie op de hoogte houden van de resultaten.