Beste leden, trainers en ouders,

De NeVoBo heeft recentelijk besloten om alle wedstrijden uit de wedstrijdkalender schrappen. Natuurlijk niet geheel onverwacht, maar toch een signaal en daarmee was seizoen 2020-2021 een kort seizoen. Kort, saai, op afstand en vol blokkades. We missen elkaar.

Niet alleen de politiek zit in een lastig parket (wel avondklok/geen avondklok), het bestuur en de technische commissie zitten ook in een lastig parket. Er zijn 2 belangrijke ontwikkelingen welke ons bezighouden. De nieuwe teamindeling in combinatie met een 1-hoofdige technische commissie. Dit alles moeten we doen met beperkte contacten met spelers, nauwelijks een beeld van de ontwikkeling en jeugdteams welke aan de nok zitten qua dispensatie. Een mooie uitdaging.

Jullie hulp is nodig. We zullen als TC en bestuur de komende tijd jullie middels een mail de gebruikelijke evaluatie sturen. Ook vragen we de (jeugd)trainers om hierin mee te denken gezien de lage bezetting TC. De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat jullie ons blijven steunen en gaan er vanuit dat dit zo blijft. Daar zijn we enorm blij mee en jullie zeer dankbaar voor.

Voor nu kan dus de focus op volgend seizoen, en alles wat we voor de zomer nog kunnen trainen is mooi meegenomen.

Voor nu: succes met de thuischallenges (de eerste beelden zijn al binnen) en we horen graag van jullie.

Technische commissie en bestuur.