Na een teleurstellend en abrupt afgebroken seizoen is men bij de Slagharense volleybalvereniging niet stil blijven zitten. Naast Corona had het afgebroken seizoen sowieso al niet de gewenste start die men in de landelijke 2e divisie had willen hebben. Veel hardnekkige en langdurige blessures teisterden het team voordat het seizoen amper was begonnen. Het zag er toentertijd ook niet naar uit dat de geblesseerde spelers weer snel zouden aansluiten. Op naar een nieuw en gezond seizoen, daar lag al snel de focus op bij de eerste herenselectie van BANZO/Side-Out.

Er is veel positief nieuws te melden uit het Slagharense volleybalkamp en hopelijk plukt men daar komend seizoen de vruchten van. Men kijkt met veel hoop en plezier uit naar een ‘normaal’ nieuw seizoen en het fundament daarvoor is gelegd.

De technische commissie, trainer/coach Nico Huisman en het vlaggenschip van BANZO/Side-Out zullen ook het komende seizoen verder bouwen aan hun ambities. Heel mooi nieuws wat veel perspectief, rust en duidelijkheid creëert rondom de toekomst van het jeugd- en mannenvolleybal in Slagharen en ruime omgeving.

Afgelopen seizoen was, net als alle voorgaande seizoenen en een heus kenmerk van BANZO/Side-Out, de inzet om jeugd verder in te passen. Naast uiteraard de bestaande selectie verder te laten ontwikkelen. Helaas gooide Corona, net als voor geheel volleybal minnend Nederland, roet in het eten.

Men heeft desondanks op de achtergrond hard gewerkt aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor Nico Huisman is het aanwezige (en nu eindelijk volledig fitte) spelersmateriaal, de aanstormende talenten en het geboden toekomstperspectief ruim voldoende motivatie om aan te blijven. De selectie blijft volledig intact en de huidige mix van jeugd en gevarieerde ervaring zal verder aangevuld worden met aanstormend talentvolle jeugd. Tevens speelt mee dat ook op ambitieniveau er een goede match is tussen de club en Nico Huisman. Daarnaast heeft Nico altijd een fijne tijd beleefd bij BANZO/Side-Out en wil daar graag van blijven genieten.

Een ander belangrijk doel van de vereniging en Nico Huisman is om landelijk volleybal zowel in Slagharen en de regio verder op de kaart te blijven zetten. Veel spelers hebben vanuit Slagharen stappen gemaakt op de landelijke volleyballadder en nu wil men graag als team verder stappen zetten op deze ladder. Naast deze ambities ziet Nico ook het belang in van het ontwikkelen van talent i.c.m. resultaten en hij vindt daar binnen BANZO/Side-Out al jarenlang de juiste balans terug.

Men hoopt dat de hierboven genoemde goed-nieuws-show nog meer goed nieuws tot gevolg heeft. Wat zou het fijn zijn als men binnenkort weer in de volledige samenstelling kan gaan trainen voor opnieuw een seizoen in de landelijke 2e divisie.

Het is dus nog afwachten voor ons volleyballers, scheidsrechters, liefhebbers en vrijwilligers of en wanneer we weer volledig onze zo geliefde sport mogen beoefenen. Maar in Slagharen zijn we er klaar voor! Op naar een sportief en bovenal gezond seizoen 2021-2022!