Hallo allemaal,

Het seizoen zit er weer op, en wat voor één! Bijna een heel jaar hebben we niet kunnen volleyballen, afgezien van een paar wedstrijden in het begin en enkele trainingen aan het eind. Heel vreemd dus voor ons allemaal, maar dat betekent niet dat we het er maar bij laten zitten!

We zijn er erg trots op dat we, ondanks het zeer vreemde afgelopen jaar, kunnen melden dat we een groei in ons ledenaantal hebben. Er zijn meer nieuwe leden bijgekomen en er hebben zich nagenoeg geen leden afgemeld. Aan de nieuwe leden hierbij dan ook een warm welkom en uiteraard aan de bestaande leden heel veel dank voor jullie trouw en lidmaatschap. Dit is natuurlijk goed nieuws voor het voortbestaan van onze club.

Side-Out 25 jaar!
Om op bovenstaande in te haken: volgend seizoen bestaan we al 25 jaar!! Dat vraagt natuurlijk om een feestje, maar gezien de perikelen van afgelopen tijd en de cijfers van afgelopen week lijkt het ons niet verstandig om nu een feest te organiseren… Daarom staat er een jubileumfeest gepland voor het eind van volgend seizoen, een datum wordt nog bepaald.

Bestuur/commissies
Belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging is om voldoende mensen te hebben in het bestuur en de commissies. Daarover hebben we ook goed nieuws, met nog een nieuw lid in het bestuur (welkom Milou!) en de al eerder toegetreden Tom zitten we nu weer met een comfortabele 6 personen de vereniging aan te sturen. Daarnaast zijn er ook enkelen toegetreden tot de technische commissie zodat zij nu met 4 vaste personen draaien, waardoor het bijspringen vanuit het bestuur nu weer op een lager pitje kan.

Contributie
In een vorig bericht hebben we het gehad over de mogelijkheid voor het vervallen van het laatste kwartaal aan contributie. We hebben inmiddels meer zekerheid en al een enkele subsidie mogen ontvangen, en dus is het nu definitief: het laatste kwartaal aan contributie wordt niet geïnd. Mede door jullie lidmaatschap en de gestegen aanmeldingen kunnen we dit nu doen, dus iedereen bedankt!

Sponsoring
Ook hebben we heel goed nieuws vanuit onze 1-koppige sponsorcommissie: voor de opvolging van het contract met onze vorige hoofdsponsor BANZO is een opvolger gevonden met Prins Sport, als official supplier van Side-Out, details daarvan volgen nog. Daarnaast zijn er ook nog andere sponsoren gevonden en de huidige contracten verlengd. Hierbij de oproep wie de sponsorcommissie verder kan en wil helpen met alle mooie zaken die daar gebeuren en nog staan te gebeuren. Al met al genoeg gunstige dingen om te noemen, dus kunnen we met een gerust hart het volgende seizoen in!

Technische commissie
Tot slot nog een korte stand van zaken vanuit de TC. Komend seizoen gaan we starten met de volgende teams:
2 mini teams, op niveau 6 en 3.
Een Mix C, een Meisjes B, een Meisjes A en Jongens A in de jeugd.
3 damesteams, waarvan 2 teams in de 2e klasse en een in de 3e.
1 herenteam Recreatie
4 herenteams, uitkomend in de 2e divisie, 3e divisie, 1e klasse en 2e klasse.

De datum waarop de trainingen weer gaan starten zullen binnenkort gecommuniceerd worden.

Voor nu iedereen een fijne vakantie gewenst, en graag tot ziens in augustus!

Met sportieve groet,

Bestuur volleybalvereniging Side-Out