We zijn erg blij om te vermelden dat we een meerjarige overeenkomst met Prins Sport uit Hardenberg zijn aangegaan waarin wij niet alleen als vereniging maar ook als leden kunnen profiteren van veel voordelen.

Pixel Express

Naast dat Prins Sport official supplier zal zijn van onze vereniging, zal Prins Sport ook als sponsor verbonden zijn aan ons Heren 1. Ook hebben we samen met Prins Sport onze nieuwe clubkleding samengesteld waarbij ook een nieuw wedstrijdshirt is ontworpen. Komend seizoen zullen Heren 1, Heren 2 en Dames 3 al deze nieuwe wedstrijdkleding dragen. De andere teams zullen het seizoen daarop gaan volgen.

Wij kijken uit naar een sportieve en constructieve samenwerking en danken Prins Sport Hardenberg voor hun ondersteuning!

Met bovenstaande is Side-Out verder in staat om haar sportieve ambities verder kracht bij te zetten en kan men verder werken aan de ontwikkelingen binnen de vereniging.